Snufs snufs...

Hei
Noen av dere tror kansje at jeg er lei meg eller noe for jeg skreiv snufs snufs til overskrift. Men nei det er jeg ikke !!!
Jeg er bare veldig forkjølet og har veldig vondt i halsen. :S
Så jeg sto over treningen i går for å prøve og bli bedre til kampen i morgen osv og mamma var redd for at det ble værre vis jeg trente. Men det hjalp ikke jeg skal ikke spille kampen i morgen da :( for jeg er fortsatt lite forkjølet og er veldig snørrette osv. Nyser heletiden!!
Men jeg var på foreldresamtale i dag og det var skikkelik KLEINT!
Åhh jeg hater foreldresamtaler!!
Men etter det kjørte mamma meg og Maiken meg hjem. Vi sluttet kvart over tolv som hver fredag og froeldresamtalen var fra tolv til halv ett så Maiken ventet på meg. Men akkuratt da vi kom inn døra begynnte brannalarmen og ule. Vet ikke om den hadde gjort det lenge men det hørtes ut som at den startet når vi kom inn. Men når jeg gikk opp var det hvit røyk i hele stua og på kjøkkenet. Så luktet det skikkelig talg!!
Så gikk jeg opp og fant i ting til og dra på cityn med Maiken . Mamma fant ut hvorfor brannalarmen startet og det var på grunn av et talglys som sto over ovnen hadde funnet utav talg! Så kjørte mamma meg og Maiken til Maiken og hun ordnet seg så tok iv bussen til cityn. Her er et innkjøpet.

For og feste bilder i. Den er fra kremmerhuset. Den koster bare 15 kroner! Men etterpå Kommer det et innlegg om hvor kloms jeg er. Kan ikke ha det i samme innlegg for det blir så langt at det kutter seg ( det er sånn på iPad)

Snakkes

Maren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar