ferie

Første og andre dag:)

Hei, kom til oslo i ca firetiden i gåg, tok tog fra heimdal klokken ni og måtte ta buss fra Lillestrøm til Oslo s. Når vi kom frem til hotellet skiftet vi også dro vi ut og shoppet og spiste:)
Spiste på t.g.i fridays, Såå god mat dær!! I går kveld satt vi på fake negler , er ganske vanskelig og skrive med mobilen , håper jeg får låne macen til søstra mi i morgen :) var faktisk litt varmt når vi kom fram i går, gikk i skortsh og t-shorte og når vi skulle gå hjem begynte det og pøs regne!!

I dag har vi gått i Bogstad vegen? Kjøpte noe dær også gikk vi tilbake til hotellet også gikk vi til Karl Johan og gikk nedover dær, kjøpte noe da også ,haha:) men nå sitter vi i lobbyen, nettet er mye bedre hær! Igår når jeg holdt på og blogge så skrudde nettet bare av seg! Så fikk jeg ikke til og skru det på igjen! Men når vi satt på toget lagde jeg og Maria en video i photo booth så den kommer sikkert ut når vi har redigert den:)

Snakkes sikkert i morgen, tror vi skall på storo kjøpesenter i morgen?!

Hva har du gjort i dag?

-Maren

Siste skoledag:)

Hei, idag var det siste skoledag :)) og vi viste frem avslutningen for alle trinnene, etter skolen ble jeg med Amanda hjem og vi bakte kake og dro ned til Maiken fordi hun har bursdag i dag, så dro vi hjem og dro på avslutning for foreldrene, har ikke hatt tid til og blogge tidligere. Men i morgen eller på fredagen skal jeg prøve og svare på resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden:))

Haha, skulle forestille Pippi , var ikke det på forestillinga. Nå er jeg ferdig på barneskolen etter 7 år med noen fantastiske folk. Blir litt trist at noen av de skal flytte og bytte skole osv, men flesteparten begynner jo på samme ungdomskole da:))

Haha, Tok noen bilder med kameraet for jeg hadde med det i dag, tok en video også men klarte jo selvfølgelig og slette den!!
Men snakkes i morgen:)

Noe du lurer på før jeg svarer på spørsmålene?
Begynner du på ungdomskolen til høsten?
Vil du jeg skal svare resten av spørsmålene på video??


-Maren

Hyttetur med amandus

Hei, nå er jeg på vei til hytta til bestemor og bestefar, sitter på ferja nå, de har hytte i åfjorden:) på søndagen har jeg bursdag:D

Snakkes senere:)


-Maren

Overnatting

Hei, i dag har jeg vert i byen med mamma og søstra mi, innkjøp kommer senere, nå ligger Maiken over til meg, i morgen har Amanda bursdag<3

Snakkes i morgen:)

Hva har du gjort i dag?
Har du overnattingsbesøk?

-Maren

Hyttekos

Hei:) er på hytta nå:) nettet er veldig dårlig hær så jeg har ikke blogget. Men jeg kan ikke blogge noe mere nå for da bruker jeg opp mobildatae:/.

Mye snø! Det er like høyt som vinduet!
Men snakkes:)

Maren

Thailand

Heii
I morgen drar jeg til ThailandJeg blir hentet på skolen klokken to. Bare et kvarter kortere da men :)
Så kjører vi til flyplassen og tar flyet til Oslo. Så tar vi flyet fra Oslo til frankfort som er i Tyskland ? Så tar vi flyet derifra til Bangkok ( Thailand) så fra Bangkok til koh samui som vi skal være ( Thailand )
Så drar vi til Bangkok etter 14 dager tror jeg. Er ikke halt sikker. Jeg har vært i thailand før og da var vi i Bangkok ,koh samet og koh tao tror jeg det var:)

Men har fått skink i nakken eller hvordan det skrives. Så håper bare på at det skal gå over til flyruten sån at det blir bedre og sove:)

Tok det nederste her om dagen. Det øverste fra ista.
Åhh! Savner slalom! Skulle egenklik stå på slalåm i romjula men hadde glemt og ta med skia oppover på hytta:(
Men nå skal jeg legge meg :))
Snakkes kanskje i Thailand. Tar ikke med meg mobilen men tar med ipaden og ipoden da. Og har blogg appen på begge:)


Har du vert i Thailand ? Isåfall, hvor var du?

Skal du til syden i 2012? Hvor skal du?
Snakkes


Maren