håndball

3-3

Hei, nå har vi spist og kommet hjem fra kamp. Det ble uavgjort mot sogndal, vi spillte ikke så veldig bra i dag så vi håper på seier i morgen. Jeg skal ikke spille i morgen , men jeg skal spille på søndag:) på slutten av kampen klarte jeg og lande rett på kneet, så nå skal jeg og Maiken dusje så skal vi dra opp til meg og hente bandasje så drar vi ned hit igjen også kommer Amanda og ligger over hun også:)

Snakkes i morgen:)


-maren

Tillercup

Hei, i helgen er det tillercup. Og jeg skal ligge over til Maiken i hele helgen for mamma er med søstra mi på cup til Kristiansund og pappa er på jobb.

I dag var jeg til kiropraktoren igjen, og nå holder Maiken på og lage seg shorts(sette på nagler) men snakkes sikkert senere i helgen

Snakkes skal spille kamp mot sundalen senere i dag:)

-maren

Kamp next

Nå stikker jeg på kamp:)

Trøøtt!
Haha men snakkes :)



-Maren

Trening<3

Nå stikker jeg på trening<3

Snakkes ikke senere i kveld for treningen er ferdig ni, og jeg skall til vassfjellet med skolen i morgen så blogger i moren

Maren

Kamp

Heii<3 nå drar jeg snart på kamp ( vet ikke når jeg blir hentet)

Skall spille mot ranheim tror jeg ?

Nå sitter jeg bare og venter på og bli hentet :) vet ikke når :)


Maren

Trening

Nå skal jeg snart på trening <3 legger ut bilder som jeg og Amanda tok i forrige uke etter treningen eller i morgen. Bildene fra Oppdal kommer i morgen og bildene fra Thailand kommer kanskje i morgen eller torsdag eller fredag :)

Pappa kom hjem fra USA på lørdagen og han hadde vert i Miami så jeg viser dere bilder fra det jeg fikk i feriegave i morgen :)

-Maren

Trening

Nå stikker jeg på trening og blogger når jeg kommer hjem:) <3

Står og venter på og bli hentet

Maren

seier helg :D

heii <3 i helgen har vi spillt to kamper :) en mot heimdal og en mot charlottenlund 2.
Den mot heimdal var i går og da vant vi 18-9 tror jeg det var :)
Og mot charlottenlund 2 vant vi 19-8 :) men jeg klarte jo selvfølgelig og skade meg:( jeg skulle stoppe ei jente i forsvar så datt vi så datt hun oppå foten min så jeg tråkka over og skoa datt av så jeg fikke en vridning :( Men det går bedre nå da:)

nå venter jeg på at maiken skal komme :)
Etterpå kommer den nye valpen vår <3


maren