Outfit

dagens antrekk 3.06.12

hei, i dag har jeg vert på hestsjøen med Martine, Hanne, Vilde , Bendu og mange tiller folk:) vi hadde det kjempe artig, når vi skulle hjem ble vi med bendu hjem og så trehytta hennes, den er sykt fin! også "koset" vi med hundene hennes og hoppet på trampolina. Trampolina deres er 16 år og det er syykt bra sprett i den!!
men her kommer dagens andtekk.


hettegenser fra bikbok, t-shorte fra h&m, shorts bukse fra bikbok som er klipt opp :)
her får dere se litt nermere på shortsen.

gikk ikke med t-shorten sånn, gjorde det bare på bildet.

Hva syntes du om outfiten?
Hva har du gjort i dag ??


-Maren
 

outfit 4.5.12

hei, nå skal jeg vise dere dagens antrekk :)genser fra bikbok // shorts fra hm,naglene har jeg tadd på selv // strømpebukse fra ?

Den ene naglen hadde fallt av :)

Hva syntes du?

-maren
 

outfit

hei, har ikke blogget siden fredag. har ikke orket. men ivertfall så vant vi b-sluttspillet på cuppen :D bra spillt av alle på laget.
I går var jeg tik kiropraktoren og da blogget jeg ikke resten av dagen for jeg var og passet på søskenbarnet mit mens de andre var på cup. så hadde jeg lekser osv. etterpå drar jeg til Amanda og vi skal sitte barnevakt for naboen hennes, og nå tenkte jeg og legge ut dagens outfit
 


hettegenser fra bikbok, bukse fra gina. 


hva syntes du om outfiten?
Har du noen spørsmål til spørsmålsrunden? 
Hva har du gjort i dag?

-Maren


Outfit

Nå kommer dagens outfit:)

Genser fra bikbok, bukse fra Gina og halsen er fra Cubus :)
Nå stiller jeg til meråker til Mimmi og beste ( mormor og morfar ) så snakkes vi senere. Grunnen til ingen blogging i det siste er fordi jeg har ikke hatt blogglyst og har ikke funnet laderen til pcn. Men i sta fant jeg laderen så skal skjerpe meg til neste uke.
Hadde helt glemt derre 40 Day tingen så begynner med det igjen i neste uke

-maren